Kontakt

Urzad Miasta i Gminy w Łasinie
ul. Radzyńska 2
86-320 Łasin, Polska

Zapraszamy od pn do pt 7.15 - 15.15
Telefony: (0-56) 466 50 43
(0-56) 466 50 41
Fax:(0-56) 466 50 46
E-mail: umig@lasin.pl
Internet: www.lasin.pl

Nr konta:
33 9484 1033 2325 0350 4992 0001

Galeria
2018-05-25 09:51:07

Ochrona Danych Osobowych Obowiązek informacyjny

Od 25 maja 2018r. obowiązuje

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 

z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku 

z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), 

zgodnie z tym informuję, że:

 

1) Administratorem Danych Osobowych  jest Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Łasinie z siedzibą przy ul. Radzyńskiej 2, 86-320 Łasin, telefon 56 4664712. 

2) Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych, z którym może się Pani/Pan skontaktować w sprawach ochrony swoich danych osobowych:

telefonicznie pod numerem 56 4664712 wew. 32, lub pisemnie na adres naszej siedziby wskazany w  punkcie 1).

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań ustawowych i statutowych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łasinie, na podstawie i w celu dopełnienia obowiązków przepisów prawa. 

4) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą podmioty upoważnione na podstawie przepisów prawa. 

5) Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

6) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres niezbędny do realizacji spraw związanych z działalnością Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łasinie, a później przez okres wymagany instrukcją o organizacji składnicy akt.

7) Posiada Pani/Pan prawo do dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania, sprostowania oraz prawo do przenoszenia danych.

8) Prawo do usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania przysługuje tylko w sprawach, w których jest wymagana zgoda na przetwarzanie danych osobowych. W tym przypadku posiada Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

9) Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych (PUODO), jeśli stwierdzi Pan/Pani, że przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pani/Pana narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

10) Podanie danych osobowych jest obowiązkiem ustawowym lub warunkiem zawarcia umowy w sprawach z zakresu działalności Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łasinie. 

11) Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.

 

Realizacja: NET-atak.pl strony internetowe & MaxDesign.pl

hotel kielce
ksiegowa kielce

skup aut gdynia

Ta strona używa Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.