Kontakt

Urzad Miasta i Gminy w Łasinie
ul. Radzyńska 2
86-320 Łasin, Polska

Zapraszamy od pn do pt 7.15 - 15.15
Telefony: (0-56) 466 50 43
(0-56) 466 50 41
Fax:(0-56) 466 50 46
E-mail: umig@lasin.pl
Internet: www.lasin.pl

Nr konta:
33 9484 1033 2325 0350 4992 0001

Galeria
2017-06-07 10:41:34

Ochrona Danych Osobowych Obowiązek informacyjny

Administratorem Danych Osobowych zbieranych i przetwarzanych przez Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Łasinie jest Kierownik MGOPS Łasin z siedzibą przy ul. Radzyńskiej 2, 86-320 Łasin. Zbierane dane osobowe są przetwarzane zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016, poz. 922) w celu realizacji zadań ustawowych i statutowych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łasinie.

Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz możliwość ich poprawiania. W tym celu może zwrócić się pisemnie, w trybie art. 33 ust.1 ustawy do Administratora Danych Osobowych. Zgodnie z art. 24 ust.1 pkt.4 ustawy Administrator Danych Osobowych informuje o dobrowolności albo obowiązku podania danych.

Rejestr zbiorów danych osobowych Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łasinie prowadzony jest przez Administratora Bezpieczeństwa Informacji zgodnie z §5 ust.1 pkt.3 Rozporządzenia Ministra Administracji i Cyfryzacji z dnia 11 maja 2015 w sprawie sposobu prowadzenia przez administratora bezpieczeństwa informacji rejestru zbiorów danych (Dz. U. poz. 719) jest udostępniany do przeglądania w biurze Nr 5 MGOPS Łasin.

Realizacja: NET-atak.pl strony internetowe & MaxDesign.pl

kielce kielce
ksiegowa kielce

Ta strona używa Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.